_DSC1008
OWSIANO KOKOSOWE PANCAKES z WIŚNIAMI (bez glutenu)
Maj 17, 2016
_DSC1067
PIZZA na OWSIANYM SPODZIE z JABŁKIEM i KARMELIZOWANĄ CEBULĄ (bez glutenu)
Maj 19, 2016
Pokaż wszystkie

MŁODA KAPUSTA PIECZONA z CZOSNKIEM i OLIWĄ

_DSC1105

Składniki: 

  • 1 główka młodej kapusty
  • 3 ząbki czosnku
  • 1/2 pęczka natki
  • ok. 8 łyżek oliwy
  • sól, pieprz
  • majeranek (płaska łyżeczka)
  • płatki chili (szczypta)

 

Kapustę pokroić na plastry.  Polać oliwą wymieszaną z posiekanym czosnkiem, natką, majerankiem, solą, pieprzem i płatkami chili.

Piec na papierze do pieczenia w 180 C przez ok. 15 min.

Po upieczeniu można posypać sezamem.

Smacznego!  

_DSC1112_DSC1110

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Pin It on Pinterest

Share This